Posted on: September 12, 2021 Posted by: Mats Eldon Comments: 0

Är du fortfarande mitt i en sommarstämning? Helt begripligt. Men vi måste börja prata om hösten så småningom. Du kanske inte vill tänka på det ännu, men sommaren är över och hösten närmar sig. Det är dags att förbereda trädgården för höstmånaderna! Med rätt tillvägagångssätt kan du också se massor av färger i din trädgård på hösten. Vill du veta vilka trädgårdsväxter som blommar på hösten? Vi listar det åt dig.
Vackra höstblommor: Dessa åtta trädgårdsväxter blommar på hösten
Plantera på hösten: korrekt planering i trädgården.
När vi utformar en trädgård fokuserar vi ofta på vår och sommar. Naturligtvis är dessa månar de viktigaste för en blommande och levande trädgård, men du kan också hitta vackra höstväxter. Genom att plantera växter som är lämpliga för hösten kan du njuta av det vackra landskapet i trädgården ännu mer. Höstväxter har ofta varma, stämningsfulla färger-foton att se. Detta är en bra anledning att komma igång! Välj bland en mängd höstblommande växter-dela våra favoriter nedan.
Vackra höstblommor: Dessa åtta trädgårdsväxter blommar på hösten
klip tiemie
Fanatiska trädgårdsörter? Därför är klippklippstiden definitivt lämplig. Denna växt är inte välkänd, men den ser bra ut på sommaren och hösten! Höstperenner avger en underbar doft som påminner om mynta, kamfer och timjan. Bin är också nöjda med denna växt-en viktig anledning att plantera den.
Höststjärnor har vackra lila och rosa färger. Perfekt för vänliga karaktärer i trädgården! Det är en populär höstväxt som blommar fram till oktober. Ett annat plus är att skötsel av höst asters är ganska lätt-växter kräver lite uppmärksamhet.
Vi känner alla till Anemone. Detta är en mycket älskad växt! Även med höstblommande växter är du på rätt plats med rätt anemoner. Japanska anemoner, även kända som höstanemoner, blommar bra i september och oktober.
Lampa för rengöring av gräsmattor
Den vackraste gräslampan-vilket unikt namn! -Det kanske är mindre färgat, men det väcker trädgården till liv. Denna typ av gräs växer så vilt att det sticker ut. En idealisk höstväxt att sätta mellan färgglada växter, den är mer mångsidig. Pampasgra
Ytterligare ett vackert prydnadsgräs för höstträdgården: Pampasgräs. Denna art kan identifieras med sina stora fjädrar, som till och med kan vara något rosa. På grund av sin subtila färg är denna växt lämplig för alla höstträdgårdar. Vita variationer är också valfria. Ett annat tips: Dekorera din vas med pampasgräs! Klipp ut några fjädrar och lägg dem i en vas som en mysig dekoration. Gul solros
Mörk gul är en vacker färg som passar hösten. Ta med den här färgen till trädgården med gula kronblad! Du kan njuta av denna stam från sensommaren till början av hösten. De gula kronbladen är alltid i rampljuset. Färgen och formen har bleknat.

Leave a Comment